Nu există un singur tip de credit pentru toată lumea. De aceea, avem la dispoziție o gamă diversificată de credite nebancare și mai putem alege exact care se potrivește nevoilor și posibilităților noastre financiare. Fiecare tip de credit are avantajele și caracteristicile sale, asa ca putem face cea mai bună alegere cu privire la produsele financiare pe care le folosim.

Unul dintre cele mai căutate tipuri de împrumuturi este credit IFN. Creditul de nevoi personale este una dintre ofertele sale, care a câștigat o popularitate foarte mare în ultimii ani. Acestea variază între 200 și 10.000 lei și sunt folosite pentru a face mici schimbări prin casă sau pentru vacanțe, cadouri pentru ceilalți sau pentru rezolvarea problemelor financiare neprevăzute.

Sunt multe motive pentru care oamenii împrumută bani de la IFN-uri, unul dintre ele fiind flexibilitatea si rapiditatea aprobării. Dar, în acest articol ne vom concentra asupra altor avantaje pe care le oferă un credit de nevoi personale acordat de IFN-uri.

Un credit online te ajută imediat și eficient să obții banii de care ai nevoie. Solicitarea creditului se face online, ceea ce înseamnă că răspunsul vei primi rapid, având banii pe cardul tău chiar în aceeași zi sau în decurs de 1 zi lucrătoare. Acest tip de împrumut oferă flexibilitate financiară și discreție întrucât poți solicita creditul din confortul proprie case, fără să mai ieși afară și fărã sã ceri ajutor financiar de la alte persoane.

Un împrumut rapid de nevoi personale acordat de un IFN nu necesită garanții sau alte măsuri suplimentare pentru a te califica. Procesul este mai puțin rigid comparativ cu împrumuturile bancare, iar tu nu trebuie să depui vreo garanție sau să dai gaj cu proprietatea ta. Acest tip de credit este ideal și pentru persoanele care nu au o proprietate, datorită faptului că cerințele sunt mai permisive.

Acest tip de credit nebancar îți oferă libertatea de a face ce vrei cu banii. Nu trebuie să specifici motivul pentru care împrumuți bani sau să te limitezi la anumite cheltuieli precum în cazul altor împrumuturi. Poți folosi acest împrumut pentru renovarea casei, plata ratelor școlare, pentru o vacanță mult visată sau pentru a face față unor situații neprevazute. Creditul de nevoi personale este soluția perfectă oricând ai nevoie să folosești bani exact cum ți-ai dori.

Cu toții suntem expuși unor situații imprevizibile, care pot fi încălcate de istoricul nostru de credit. Din fericire, Institutetele Financiare Nebancare oferă credite persoanelor cu un istoric de credit negativ sau pozitiv. Acest lucru le permite tuturor să se bucure de beneficiile împrumuturilor, cu condiția ca ratele acestora să fie achitate la timp.

Pentru a obține un credit, vârsta trebuie să se încadreze între 20 și 75 de ani și veniturile lunare declarate la ANAF trebuie să fie de cel puțin 1.000 lei. Acest lucru se aplică indiferent dacă veniturile provin din salariu, pensii sau alte surse.

Indiferent de tipul de credit pe care îl soliciti, poți obține un credit pentru o perioadă care poate varia de la câteva zile la 60 luni. De asemenea, poti opta pentru rate egale sau un credit sub forma unei linii de credit pentru situatii speciale.