[ad_1]

În mai puțin de trei săptămâni se vor deschide porțile celui mai mare târg de Crăciun din Capitală, în Parcul Drumul Taberei!

”West Side Christmas Market” începe pe 25 noiembrie și, până pe 27 decembrie, va fi principala atracție a iernii. Organizatorii de la UNTOLD Universe, împreună cu Primăria Sectorului 6, au pregătit o mulțime de surprize și distracție cât cuprinde.

Parcul Drumul Taberei va fi centrul bunei dispoziții în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Un loc de poveste, unde vizitatorii vor avea parte de momente unice, trăite alături de prieteni și familie.

O roată înaltă de 33 de metri, de unde se va putea admira întregul parc de la înălțime, un carusel cu personaje și un patinoar cu o suprafață de 660 mp vor transforma evenimentul anului din București în cea mai atractivă zonă, inclusiv pentru copii.

Tot aici vor fi amenajate peste 60 de căsuțe, frumos aranjate, unde vizitatorii vor fi întâmpinați cu fel de fel de produse. Bunătăți, dar și obiecte hand-made, cadouri ce vor putea fi cumpărate pentru cei dragi și puse sub bradul de Crăciun.

În plus, tot parcul va fi împodobit cu luminițe, pentru a simți cu adevărat Sărbătorile de Iarnă. 

Primarul Ciprian Ciucu: ”Târgul se va autofinanța, va aduce bani la buget. Totul e gândit ca să iasă bine”

“Ca primar, îți pui problema cum să faci evenimente frumoase și de calitate pentru comunitatea ta, fără să dai bani. Știu că în trecut Primăria Capitalei a dat milioane, sau alte primării de orașe, de sectoare.

Anul trecut, am reușit să facem un astfel de Târg de Crăciun, pentru care nu am dat niciun ban. A avut foarte mare succes și oamenii au venit cu plăcere, dar nu am fost mulțumit de nivelul de calitate.

Am mai fost la Târguri de Crăciun în Europa, îmi plac la nebunie, și îmi doresc ceva de calitate. Nu avem know-how, dar avem potențialul și locul, nu vrem să dăm bani, vrem să luăm bani, sau cel puțin să nu ieșim în minus. Pentru o primărie e foarte greu să nu ai costuri, să vii cu profit. Așa că mi-am propus ca anul acesta, nu neapărat să facem profit, dar să creștem calitatea.

Lucrăm cu niște oameni care se pricep la mari festivaluri, sunt foarte buni la a promova, la a aduce vendori de calitate, sunt foarte buni la a organiza astfel de lucruri.

Untold Universe n-a mai organizat târguri de Crăciun, dar industria e aceeași. Îi ajutăm pe organizatori cu tot ce este nevoie, desigur, nu lăsăm toată povara pe ei. Târgul se va autofinanța, va aduce bani la buget.

Totul e gândit ca să iasă bine. Am emoții! E prima dată când se organziează așa ceva în România”, a declarat primarul Ciprian Ciucu.

Vor fi seri cu muzică, concerte, dar și spectacole pentru cei mici, iar intrarea va fi liberă. Programul îl vom anunța în perioada următoare.

Targul se va desfășura în cuva lacului secat, ce va fi transformată în satul Moșului și al personajelor de basm.

Articolul O luna de distractie la West Side Christmas Market! Ce au pregatit organizatorii la Targul de Craciun din Parcul Drumul Taberei apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link