Luni, 30 ianuarie, de la ora 17.30, Sala Polivalenta din Bucuresti va gazdui derby-ul campionatului national de handbal feminin, dintre CSM Bucuresti si Rapid Bucuresti, partida fiind una de mare atractivitate, dovada fiind numarul de bilete vandute pentru acest joc.

Comisia Centrala de Arbitri a incredintat acest joc cuplului Bogdan Stark (Bucuresti) – Romeo Mihai Stefan (Ploiesti), unul dintre cele mai experimentate din ultimii ani din tara noastra.

In clasament, CSM Bucuresti este lider cu 37 de puncte din 13 jocuri, avand 12 victorii si o singura remiza, iar Rapid ocupa locul 3, cu 31 de puncte, cu 10 victorii, 1 egal si 2 infrangeri.

Înainte de meciul de mâine, handbalistele de la J1 ale CSM Bucuresti vor să-și apere prima poziție în grupa C valorică, în fața rapidistelor.

In alta ordine de idei, joi seara, la Opera Nationala, in prima editie a Galei Sportului Romanesc, organizata de Ministerul Sporturilor, echipa de handbal feminin Rapid Bucuresti a primit titlul de cea mai buna echipa feminina in anul 2022.

Articolul CSM Bucuresti – Rapid Bucuresti, derby-ul Ligii Florilor, cap de afis la inceput de saptamana apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.