MH ORCHESTRA – Singura Orchestră de Salon din țară vă invită la un concert deosebit pentru a celebra ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FEMEII!

CAFÉ-CONCERT – MUZICA IUBIRII, un concert de excepție, împletește talentul instrumentiștilor orchestrei cu aranjamente unice ale compozițiilor muzicale clasice consacrate. Vor fi interpretate lucrări de largă popularitate din repertoriul național și internațional de operă, operetă și musical, iar solistul serii este binecunoscutul tenor Florin BUDNARU.

Vă așteaptă momente interactive cu orchestra, voie bună și veselie pentru o seară de neuitat!

Cumpără bilete AICI

Orchestra de salon „Maestrul Hiram” este un proiect care vrea să aducă în lumină ambientul muzicii de salon, piese sau arii din genuri muzicale precum cafe concert și operetă, redeschizând o filă din istoria muzicii unde orchestrele de acest gen au atins maximul de popularitate în Europa secolului al XIX-lea. Tradiția seculară a muzicii de salon, menținută în țări ca Germania, Austria și Elveția este reintrodusă odată cu acest proiect în circuitul cultural românesc prin lucrări autentice, orchestrate pentru ansambluri de gen.

Programul concertelor MH ORCHESTRA este urmatorul:

2 martie 2023, ora 19 – Bucuresti, Sala Rapsodia

4 martie 2023 – Ploiesti, Casa de Cultura a Sindicatelor

5 martie 2023 – Pitești, Sala de Concerte a Filarmonicii Pitesti.

Articolul MH Orchestra, concert Cafe Concert – Muzica Iubirii, la Bucuresti, Ploiesti si Pitesti apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.