servicii optimizare SEO

Dupa cum probabil stii, exista mai multe tipuri de SEO care pot fi aplicate la nivelul unui website. Doar o parte din acestea intra intr-o suita de servicii optimizare SEO de baza. Data fiind complexitatea acestui domeniu, este de la sine inteles faptul ca administratorii afacerilor nu pot sti de ce anume au nevoie si de ce nu.

Pe de cealalta parte, exista si aspecte SEO de care te poti ocupa de unul singur. De exemplu, poti crea continut personal sau in-house, dupa care expertul SEO sau agentia de marketing angajata sa realizeze optimizarile necesare. Desigur, un proces mai eficient implica furnizarea unui set de instructiuni pe baza caruia iti poti scrie articolele corespunzator din punct de vedere SEO.

Iata, totusi, cateva tipuri de servicii SEO de care ai nevoie neaparat in 2023!

SEO off-page

Pentru a realiza SEO off-page ai nevoie de o retea extinsa de publicatii online care activeaza in domeniul tau. Desigur, iti poti incerca norocul cu un e-mail prin care sa verifici posibilitatea de a publica un articol scris de tine pe un alt website, cu scopul de a introduce in acesta un link catre website-ul afacerii tale, dar acest lucru necesita timp.

O agentie sau un expert care ofera servicii de optimizare SEO are acces in permanenta la o astfel de retea – fie la publicatii generaliste sau la publicatii aferente domeniului tau de activitate, creandu-se astfel o strategie off-page utila atat pentru afacerea ta, cat si pentru utilizator.

SEO local

Partea locala a procesului de optimizare SEO a suferit cateva modificari majore in ultimii ani, fiind acum putin mai greu de pus la punct de catre administratorul unei afaceri. De exemplu, rezultatele cautarii pot acum afisa informatii specifice despre restaurante, inclusiv disponibilitatea unei parcari, bugetul in care se incadreaza locatia, programul si multe altele. O parte din aceste detalii pot fi incluse in profilul tau de Google My Business numai cu ajutorul anumitor cunostinte tehnice – care nu sunt deloc straine unei echipe care ofera servicii de optimizare SEO.

Poti astfel economisi foarte mult timp pentru o investitie destul de mica, mai ales daca ai nevoie doar de SEO local.

SEO UX

Acest tip de SEO se refera la experienta utilizatorului si la cum este aceasta influentata de interactiunea cu website-ul tau. Pe langa continut adecvat, util pentru client, trebuie sa ai si un website care se comporta ca atare – anume fluid, printre altele.

Pentru acest lucru, ai nevoie de servicii de optimizare SEO care se ocupa cu UX – cu experienta utilizatorului. Acestea implica modificari si ajustari la nivelul vitezei de incarcare a paginilor, mobile responsiveness, anumite aspecte de accesibilitate, precum si un design atat placut, cat si intuitiv pentru utilizator.

Ai nevoie de toate cele mentionate?

Daca website-ului sau afacerii tale ii lipseste un aspect din cele mentionate, atunci poti apela cu cea mai mare incredere la The Markers – agentie de marketing online cu zece ani de experienta in domeniu, care iti poate oferi o suita de servicii complete, atat SEO, cat si Google Ads, social media si email marketing!