Jocurile video au evoluat foarte mult in ultimii ani si au adus inovatii in domeniul gaming-ului. In acest articol, vom discuta despre cele mai importante 10 jocuri video din ultimii ani care au schimbat modul in care ne jucam si au influentat industria de gaming.

  1. Fortnite

Fortnite este un joc video online multiplayer dezvoltat de Epic Games, care a revolutionat lumea jocurilor video. Acesta a introdus un nou mod de joc Battle Royale, unde jucatorii trebuie sa lupte pentru a ramane ultimii in viata pe o insula. Fortnite a fost unul dintre cele mai populare jocuri video din ultimii ani si a adus o serie de inovatii, cum ar fi modelele de afaceri in joc si colaborarea cu celebritati pentru a aduce continut nou in joc.

  1. Minecraft

Minecraft este un joc video de aventura, dezvoltat de Mojang Studios, care a schimbat modul in care ne jucam jocurile de aventura. Acesta permite jucatorilor sa construiasca lumea lor virtuala, sa exploreze si sa creeze obiecte. Minecraft a fost unul dintre cele mai populare jocuri video din ultimii ani si a inspirat o serie de clone si jocuri similare.

  1. PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG)

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) este un joc video de tip Battle Royale, dezvoltat de PUBG Corporation. Acesta a introdus un nou mod de joc multiplayer, unde jucatorii trebuie sa lupte pentru a supravietui pe o insula pustie. PUBG a fost unul dintre cele mai populare jocuri video din ultimii ani si a inspirat o serie de clone si jocuri similare.

  1. Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V este un joc video de actiune, dezvoltat de Rockstar North. Acesta a adus o serie de inovatii in lumea jocurilor video, cum ar fi o lume deschisa, o poveste complexa si o mecanica de joc avansata. Grand Theft Auto V a fost unul dintre cele mai populare jocuri video din ultimii ani si a continuat sa fie popular in ciuda faptului ca a fost lansat in 2013.

  1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild este un joc video de aventura, dezvoltat de Nintendo. Acesta a adus o serie de inovatii in lumea jocurilor video, cum ar fi o lume deschisa, o mecanica de joc avansata si o grafica impresionanta. The Legend of Zelda: Breath of the Wild a fost unul dintre cele mai populare jocuri video din ultimii ani si a primit numeroase premii.